Kies uw eigen stijl met Weekamp binnendeuren!

Uw eigen woning bouwen of renoveren is een spannend avontuur en tegelijkertijd een leuke uitdaging. Met onze deuren helpen wij u graag uw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Weekamp Deuren zijn échte stijlmakers.

 

S-Core kwaliteit

De deuren zijn opgebouwd uit een combinatie van een vormvaste kern en gladde, vochtbestendige deklagen en panelen. De gelamineerde kern, S-Core® kern, is uniek voor Weekamp. De deuren worden afgewerkt met een gladde witte grondlak. Door het hoogwaardige materiaal en deze afwerking zijn ze uiterst vormvast en kan Weekamp maar liefst twaalf jaar garantie bieden.

 

 

Overzicht paneeldeuren

Altijd een deur wat bij u past

 

Overzicht glasdeuren

Meer licht, meer ruimte

 

Overzicht glas in lood deuren

Klassiek op z’n mooist!

 

Overzicht industriële deuren

Staallook met de warmte van hout!

 

 

Schuifdeursystemen

 

Schuifdeuren hangen aan een railsysteem in plaats van scharnieren aan de zijkant, zoals bij draaideuren. Het schuifrailsysteem bevestig je op de wand of in de wand. Je kan daarbij kiezen voor enkele of dubbele deuren. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Overzicht deurbeslag

Maak uw deur compleet!

 

 

Overzicht sfeerfoto’s

Laat u inspireren

 

Wilt u de Weekamp deuren in onze showroom komen bekijken? Wij adviseren u om contact op te nemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen reserveren. Wij heten u hartelijk welkom!