Boomstamtafels

 

Nieuw in ons assortiment: boomstamtafels

 

Boomstamtafels zijn er in verschillende soorten en maten. De tafelbladen zijn in een rechthoekige en ronde uitvoering beschikbaar. De afmetingen van de rechthoekige tafelbladen kan variëren in de breedte van 70cm tot 130cm en lengtematen tot en met 500cm.  De ronde tafelbladen zijn beschikbaar met een diameter van 90cm tot en met 180cm.
De tafelbladen zijn een echt natuurproduct.
De tafelbladen kunnen uitgevoerd worden met hardhouten of stalen tafelpoten.
Raintree is een soort tropisch hardhout, afkomstig van de regenboom (ook bekend als Monkey Pod of Samanea Saman). Deze boom vindt zijn oorsprong in de tropen van Zuid-Amerika, maar heeft zich inmiddels ook verspreid over de wereld en is nu ook te vinden in de tropen van Afrika en Azië.
Een Raintree heeft verschillende voordelen die erg gunstig zijn als de boom uiteindelijk een tafel wordt. Zo is het hout ten eerste resistent voor termieten die zich graag in droog hout nestelen. Daarnaast vervalt Raintree-hout ook nauwelijks, waardoor je maaltijd na maaltijd kunt blijven genieten van je prachtige tafel.

Met een Raintree boomstamtafel ben je dus gegarandeerd van jaren plezier, zowel binnen als buiten. In combinatie met het juiste onderstel is deze tafel de Eye catcher waar je naar op zoek bent.

 

In onze showroom hebben we diverse boomstamtafels staan!