Onze showroom

In onze showroom kunt u kennis maken met ons zeer uitgebreide assortiment.
Sinds 2010 is onze showroom gevestigd aan de Roysloot in Rijnsburg.
Werkplaats, opslag en showroom is nu allemaal gevestigd onder één dak!
In 2017 hebben wij onze showroom verder uitgebreid. De showroom bestaat nu uit drie ruimtes. Een ruimte voor onze kunststof kozijnen, een ruimte voor onze binnendeuren en een ruimte voor onze voordeuren.
 
 

Maatregelen coronavirus

In verband met het coronavirus is onze showroom op afspraak geopend. U heeft de mogelijkheid om een privé afspraak te maken om onze showroom te bezoeken. Bekijk hiervoor onze link naar de uitgebreide coronamaatregelen.
Telefonisch en via de email zijn wij uiteraard bereikbaar.
Coronamaatregelen bij StarKozijn Katwijk
Wij hopen op uw begrip in deze moeilijke tijd.
 
 

Kunststof kozijnen

In onze showroom kunt u kennis maken met de kozijnen en deuren van het topmerk Deceuninck. Diverse kozijnen, schuifpuien en voordeuren kunt u bij ons bezichtigen. Evenals een compleet dakkapel. Zo kunnen wij u alvast een kleine beetje kennis laten maken met uw nieuwe zolder.
 
 

Binnendeuren

Voor het kiezen van nieuwe binnendeuren kunt u een bezoekje aan onze showroom eigenlijk niet overslaan. Wij kunnen u een uitgebreid assortiment aan binnendeuren laten zien. Een deel van onze showroom is speciaal ingericht met Svedex Stijldeuren. Maar wij kunnen u ook deuren laten zien van de merken Weekamp en Albo. Ook hebben wij een uitgebreide keuze in sierbeslag.
 
 

Voordeuren

De voordeur is een echte blikvanger! Daarom verzorgen wij alleen maar topkwaliteit! Laat u inspireren door oorspronkelijk design en authentieke materialen.
 
 
Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard.
Onze adviseurs heten u hartelijk welkom op de Roysloot 9i te Rijnsburg.
 
Hieronder alvast een kleine sfeerimpressie van onze showroom.