Onze showroom

In onze showroom kunt u kennis maken met ons zeer uitgebreide assortiment.
Sinds 2010 is onze showroom gevestigd aan de Roysloot in Rijnsburg.
Werkplaats, opslag en showroom is nu allemaal gevestigd onder één dak!
In 2017 hebben wij onze showroom verder uitgebreid. De showroom bestaat nu uit drie ruimtes. Een ruimte voor onze kunststof kozijnen, een ruimte voor onze binnendeuren en een ruimte voor onze voordeuren.
 

Kunststof kozijnen

In onze showroom kunt u kennis maken met de kozijnen en deuren van het topmerk Deceuninck. Diverse kozijnen, schuifpuien en voordeuren kunt u bij ons bezichtigen. Evenals een compleet dakkapel. Zo kunnen wij u alvast een klein beetje kennis laten maken met uw nieuwe zolder. Klik hier voor meer informatie.
 

Binnendeuren

Voor het kiezen van nieuwe binnendeuren kunt u een bezoekje aan onze showroom eigenlijk niet overslaan. Wij kunnen u een uitgebreid assortiment aan binnendeuren laten zien. Een deel van onze showroom is speciaal ingericht met Svedex Stijldeuren. Maar wij kunnen u ook deuren laten zien van de merken Weekamp en Albo. Ook hebben wij een uitgebreide keuze in sierbeslag. Klik hier voor meer informatie.
 

Voordeuren

De voordeur is een echte blikvanger! Daarom verzorgen wij alleen maar topkwaliteit! Laat u inspireren door oorspronkelijk design en authentieke materialen. Klik hier voor meer informatie.
 
 
Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard.
Onze adviseurs heten u hartelijk welkom op de Roysloot 9i te Rijnsburg.
 
Hieronder alvast een kleine sfeerimpressie van onze showroom.