Onze showroom

In onze showroom kunt u kennis maken met ons zeer uitgebreide assortiment.
Eind 2010 zijn wij met onze showroom verhuisd vanaf de Rijnstraat naar onze prachtige showroom aan de Roysloot in Rijnsburg. Werkplaats, opslag en showroom is nu allemaal gevestigd onder één dak!
Afgelopen december zijn we begonnen met de verbouwing van de showroom, begin april was de opening van de nieuwe showroom.
We hebben nu een aparte showroom voor kunststof kozijnen, binnendeuren en voordeuren.
Nieuw bij StarKozijn zijn de terrasoverkappingen en de boomstamtafels. Uiteraard hebben deze ook een mooi plekje gekregen in onze showroom!

Kunststof kozijnen:

In onze showroom kunt u kennis maken met de kozijnen en deuren van het topmerk Deceuninck. Ook staat er een compleet dakkapel opgesteld om u alvast kennis te laten maken met uw nieuwe zolder.

Binnen- en buitendeuren en houten kozijnen:

Op het gebied van binnen- en buitendeuren en beslag vind u in onze showroom de top op dit gebied. StarKozijn Katwijk is dealer van de merken Svedex, Albo, Weekamp en Karcher Design sierbeslag.
Het unieke van onze houten kozijnen is dat deze compleet op maat in onze eigen werkplaats worden geproduceerd! Ook maken wij op verzoek trappen, (inbouw)kasten en klein meubelen voor onze klanten op maat.
Kortom, een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard.
Onze adviseurs heten u daarom hartelijk welkom op de Roysloot 9i in Rijnsburg.