Verfraai uw interieur met Svedex binnendeuren

Soms bent u er gewoon aan toe. Een nieuw interieur. Nieuwe kleur op de muur, andere meubels, een nieuwe vloer. Denk bij vernieuwing van uw interieur ook eens aan nieuwe binnendeuren. U zult zien dat dit stijlbepalende blikvangers worden in iedere ruimte in uw woning.
In de veelzijdige collectie afgelakte binnendeuren vindt u altijd wel een deurmodel die past bij uw woonstijl, maar ook in schuifdeursystemen, kozijnen en deurbeslag is er volop keuze.

Er zijn veel verschillende series en modellen beschikbaar waarbij u kunt kiezen uit paneeldeuren, glasdeuren en lijndeuren. Deze stijldeuren zijn op elkaar afgestemd zodat u eenvoudig verschillende type deuren kunt combineren voor een mooie eenheid in uw interieur. Daarnaast kunnen glassoorten, deurbeslag en kozijnen uw binnendeur net dat beetje extra geven.

 

Svedex Superlak®
De perfecte afwerking voor uw binnendeuren

De mooie stijldeuren van Svedex worden afgelakt met Svedex Superlak®. Svedex Superlak® is een ongekend duurzame lak en van een kwaliteit die nergens anders in Nederland te vinden is. Door een uniek lakproces worden de deuren super strak voor u afgelakt. De ongekend harde laklaag biedt optimale bescherming tegen krassen, vlekken en zelfs zonlicht. Dé garantie dat u jarenlang plezier hebt van een Svedex stijldeur.
De drie Svedex Superlak® kleuren op een rij:
• Alpine Wit, zijdeglans, bij benadering RAL 9010
• Extra Wit, zijdeglas, bij benadering RAL 9016
• Diep zwart, mat, bij benadering RAL 9005

 

Overzicht paneeldeuren
Geschikt voor ieder interieur

 

Overzicht glasdeuren
Haal de ruimtelijkheid in huis

 

Overzicht lijndeuren
Meer keuze, meer persoonlijkheid

Glassoorten
Voor iedere glasdeur passend glas

Het glas in uw Svedex stijldeur kan verschillende functies hebben. Het brengt meer licht in de ruimte en het zorgt voor een mooi accent in het design. Om het gewenste effect te bereiken, bieden we u een keuze uit diverse glassoorten. Let op: Niet alle glassoorten kunnen in alle glasdeuren.

Garantie

De term ‘Superlak’ wordt niet voor niets gebruikt. Er is namelijk geen andere lak die zo veel kwaliteit biedt als de Superlak® van Svedex. Svedex Superlak® is nagenoeg ongevoelig voor zonlicht en verkleurt dan ook nooit. Het is bovendien een ongekend duurzame lak, waarop krassen en vlekken geen enkele vat krijgen. Daarom kent de Superlak®-laag een garantie van 10 jaar op de duurzaamheid van de laklaag en de aantasting van de laklaag door gebruik.

 

Svedex deurkrukken
Deurkrukken maken een binnendeur echt af

Omdat smaken verschillen biedt Svedex een uitgebreid programma deurklinken, in geborsteld mat RVS, glanzend gepolijst RVS of zwart. U heeft ruime keuze uit designs; gevormd voor functionaliteit en geliefd om zijn uiterlijk.

Svedex Comfort kozijn
Kozijn met kwaliteit en uitstraling

Een mooie binnendeur verdient een bijpassende omlijsting. Niet alleen op het gebied van kwaliteit, maar ook qua uitstraling. Daarom ontwikkelde Svedex een kozijn dat beide eigenschappen samenvoegt: Svedex Comfort. Dit kozijn heeft een luxe, warme uitstraling door zijn speciale detaillering en Svedex Superlak® afwerking. Een strak en hedendaags alternatief op de traditionele stalen kozijnen.

 

 

Schuifdeursystemen
Schuifdeuren, handig én mooi

Ook voor schuifsystemen kunt u bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie.

 

Overzicht sfeerfoto’s

Laat u inspireren

 

Bent u benieuwd hoe alles er in het echt uit ziet? Wij hebben maar liefst 38 stuks Svedex binnendeuren, diverse Svedex Comfort kozijnen en 5 stuks schuifsystemen in onze showroom. Wij adviseren u om contact op te nemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak, zodat wij tijd voor u reserveren. Wij heten u hartelijk welkom!