Svedex stijldeuren

 

Stelt u zich eens voor dat uw interieur binnen 10 minuten een metamorfose ondergaat. Ziet u het al voor u? Het mooiste komt nog: uw wens kan namelijk eenvoudig werkelijkheid worden.

Svedex presenteert u een volwaardige collectie afgelakte stijldeuren wat uw woongenot zal verhogen. Prachtige stijldeuren die uw standaard vlakke deuren in een handomdraai kunnen vervangen. De uitgebreide collectie stijldeuren is speciaal voor u ontworpen en voorzien van Superlak in de kleuren Alpine wit (de standaard uitvoering), Extra wit en Warm wit.

Met een eenvoudige wijziging krijgt uw interieur meer stijl, individualiteit en persoonlijkheid.

Svedex deuren zijn vernieuwend, stijlvol én betaalbaar.

 

Schuifdeursystemen

Op zoek naar extra ruimte in uw interieur en wilt u dit stijlvol aanpakken? Denk dan eens aan een schuifdeursysteem. Als slimme ruimtebespaarder tussen keuken en woonkamer of als elegante ruimteverdeler op een slaapkamer.

Bovendien passen bijna alle Svedex binnendeuren op de schuifdeursystemen. Maak het plaatje compleet door er bijpassend deurbeslag en/of deurkozijnen aan toe te voegen.

 

Hieronder kunt u alvast een indruk maken van de diverse binnendeuren en schuifsystemen welke bij Svedex te verkrijgen zijn door op de afbeelding te klikken. Liever de deuren in het echt bekijken? Kom dan naar onze showroom en bekijk de vele Svedex binnendeuren, schuifsystemen en deurkozijnen die wij voor u geselecteerd hebben!

 

 

Wilt u een offerte van uw eventuele toekomstige binnendeur? Vul dan het formulier in!

Contactformulier

(Bedrijfs) Naam*
Straat Huisnummer Woonplaats *
AVG

Ik heb het Privacy Statement gelezen en geaccepteerd *