Kunststof kozijnen

 

Vaste kozijnen, draaikiepramen, deuren of schuifpuien. Bij ons vind u robuuste, maar tegelijk ook verfijnde en stijlvolle kozijnen en deuren voor elk woontype.

Onze kozijnen worden geproduceerd met kunststof profielen van het merk Deceuninck en dragen de naam Elegant. De ramen en deuren van Elegant komen aan al uw wensen tegemoet. U bent vrij van groot onderhoud en ze bieden u de perfecte isolatie, waardoor u het milieu ontziet en tegelijkertijd kosten bespaart.

 

Elegant – The ultimate window concept!

Kozijnen en deuren in kunststof stonden altijd al bekend om hun sterkte en uitstekende prestaties. Qua strakke looks scoorde aluminium echter beter. Daar kwam verandering toen Deceuninck de Elegant-serie lanceerde. Nooit eerder waren kunststof profielen zo modern en minimalistisch.

De Elegant kozijnen zijn in diverse profieluitvoeringen te verkrijgen.

Waarom kiezen voor Elegant?

 

Een streling voor het oog:

Onze kozijnen en deuren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen.

  • Voor elke stijl een oplossing: modern, tijdloos of klassiek
  • Breed kleurengamma met 50 kleuren: alle moderne tinten, maar ook warme houtstructuren
  • Glanzende en matte afwerking

 

Uitstekende lucht-, water- en windbestendigheid:

Kunststof profielen hebben de beste thermische isolatiewaarden in de markt en beantwoorden aan alle eisen op het vlak van energie-efficiëntie. Ze zijn ook lucht-, water- en winddicht. In alle weersomstandigheden bieden ze dus steeds het gewenste comfort.

 

Een veilig gevoel:

De versterkingen in onze kozijnen en deuren zorgen voor extra stevigheid, maar ook voor extra veiligheid tegen inbrekers. 

 

Makkelijk te onderhouden:

Kunststof profielen hoef je nooit te vernissen, te schilderen of te behandelen met speciale onderhoudsproducten. Water en een niet-agressief reinigingsproduct volstaan.

Met onze Elegant kozijnen en deuren kan je levenslang zorgeloos genieten. Onze kunststof profielen zijn van de hoogste kwaliteit en gaan zeer lang mee. Ze zijn erg sterk, trekken niet krom en rotten niet. En ook vocht en zonlicht tasten de profielen niet aan.

 

Een ecologische keuze:

Al onze kunststof profielen zijn 100% recyclebaar. Deceuninck is de grootste recycleerder van harde kunststof in de Benelux. Het gerecycleerd materiaal wordt opnieuw verwerkt bij de productie van nieuwe kunststof profielen.

 

ThermoFibra: de ultieme combinatie van technologie en design!

ThermoFibra is een unieke technologie die in 2012 werd gelanceerd. Tot dan toe waren kunststof profielen altijd versterkt met staal, maar bij ThermoFibra worden glasvezels verwerkt in het profiel. Dat biedt twee grote voordelen:

  •  Betere isolatiewaarde: Door het verdwijnen van de staalversterking verdwijnt ook de koudebrug. In combinatie met de thermische Forthex-versterking in het kader levert dat uitstekende isolatiewaarden op.
  • Slankere profielen: De glasvezels maken profielen sterker dan ooit tevoren, waardoor met minder brede profielen dezelfde prestaties gehaald kunnen worden.

Bekijk ook eens het filmpje van onze leverancier Deceuninck over de Elegant serie. Een duidelijk filmpje wat zeker de moeite waard is om te bekijken. Klik op de volgende link: Deceuninck – Elegant pvc window series – YouTube

 

Kunststof voordeuren en achterdeuren

 

Onze kunststof deuren zien er prachtig uit, bieden een uitstekende isolatie en kunt u eventueel naar eigen wens ontwerpen.

De kleur van uw kunststof deur bepaalt het uitzicht van uw woning, voor heel lange tijd. Wij bieden natuurlijke kleuren die tijdloos zijn en blijven passen bij elke bouwstijl.

Waarom kiezen voor een kunststof deur?

  • Super isolerende deuren
  • Meer comfort
  • Sluit inbrekers buiten
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar met en zonder geïntegreerde ThermoFibra glasvezeltechnologie

Kunststof schuifpuien

 

Wat is belangrijk in uw woning? In de zomer geniet u graag van verfrissende koelte en in de winter van knusse warmte. Terwijl u toch mooi uw uitzicht bewaart over uw tuin, de natuur en de kleur van buiten. Zo beleeft u nog meer plezier aan uw ruimte. Een ruimte waarin het comfortabel leven is. Vandaag en morgen.

De schuifpuien van StarKozijn Katwijk komen aan al deze wensen tegemoet. Hun mooie stijl en technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier vergroten!

Uw comfort staat centraal als u voor Monorail kiest:

Het is vooral kiezen voor het licht, de ruimte en de temperatuur waar u zich het meest comfortabel bij voelt. Zowel in de winter als in de zomer.

Met een schuifpui wordt uw tuin het verlengde van uw huis.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom gerust eens langs in onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan.