Kunststof kozijnen van StarKozijn Katwijk

 

StarKozijnen worden geproduceerd met kunststof profielen van het merk Deceuninck. De kunststof kozijnen zijn van het merk Zendow. Ramen en deuren van Zendow komen aan al uw wensen tegemoet. Zo bent u vrij van groot onderhoud. Zendow biedt u de perfecte isolatie waardoor u het milieu ontziet en tegelijkertijd kosten bespaart. Zowel in de zomer als in de winter behoudt u de gewenste temperatuur. De kunststof kozijnen zijn in 3 types te verkrijgen.
De zogeheten Royal en Flex serie en de Monorail serie voor de schuifpuien.

 

Het Royal profiel is een kunststof kozijn met een klassiek en stijlvol aangezicht. Het heeft een verdiept profiel waardoor het glas 65 mm terug ligt ten opzichte van de voorzijde van het profiel. Het profiel heeft tevens een schuin verdiepte voorkant. Deze afgeronde vorm accentueert de ranke lijnen van het systeem en maakt het geschikt voor ieder type woning.

 

Het Flex profiel is een slank kunststof kozijn dat zich kenmerkt door een vlakke afgeronde vorm. Het glasvlak ligt 20 mm terug ten opzichte van de voorzijde van het profiel. Hierdoor heeft u ruimer zicht en meer lichtval in uw woning. Daarnaast heeft uw kozijn een strakke en moderne uitstraling.

 

De Monorail is een kwalitatief hoogwaardige schuifpui die geleverd kan worden tot 6 meter breed en 2,5 meter hoog, in een twee-, drie- of vierdelige uitvoering.
De Monorail biedt u ruimer zicht naar buiten, meer licht binnen en ten opzichte van openslaande deuren maximaal gebruik van uw binnen- en buitenruimte. De bediening van de Monorail is kindvriendelijk en perfect schuivend.

 

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen uitspaart via de energiecalculator! Klik hier.