Kunststof kozijnen

 

Vaste kozijnen, draaikiepramen, deuren of schuifpuien. Bij ons vind u robuuste, maar tegelijk ook verfijnde en stijlvolle kozijnen en deuren voor elk woontype.

Onze kozijnen worden geproduceerd met kunststof profielen van het merk Deceuninck en dragen de naam Zendow. De ramen en deuren van Zendow komen aan al uw wensen tegemoet. U bent vrij van groot onderhoud en ze bieden u de perfecte isolatie, waardoor u het milieu ontziet en tegelijkertijd kosten bespaart.

De Zendow kozijnen zijn in diverse profieluitvoeringen te verkrijgen.

Zendow Royal:

Het Zendow Royal profiel heeft een verdiept profiel waardoor het glas 65 mm terug ligt ten opzichte van de voorkant van het profiel.
Dit profiel is geschikt voor iedere type woning.

Zendow Flex:

Het Zendow Flex profiel kenmerkt zich door de vlakke afgeronde vorm. Het kozijn heeft hierdoor een strakke en moderne uitstraling.
Dit profiel past bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Zendow Retro:

Het Zendow Retro profiel is robuust door de rechte, hoekige vorm ofwel het blokprofiel.
Altijd voorzien van de Hout Look Verbinding (HVL). Het Retro kozijn lijkt bijna op een houten kozijn.

Zendow Neo#Premium:

Het Zendow Neo#Premium profiel is extreem energiebesparend, gemaakt van een slanker profiel (meer daglicht in de woning) en versterkt met glasvezel.
Deze combinatie maakt het kozijn stijver, lichter en enorm isolerend. De kern van Deceuninck Zendow#Neo kozijnen en deuren is gemaakt volgens de Linktrusion technologie.

Bekijk ook eens het filmpje van onze leverancier Deceuninck over het Zendow Neo#Premium kozijn. Een duidelijk filmpje wat zeker de moeite waard is om te bekijken.

Waar kunt u nog meer uit kiezen:

– De kleur van uw kozijnen, ramen en deuren. U heeft de keuze uit de volgende structuren:

  • Glad
  • Houtnerffolie
  • Decoroc (coating)

Bekijk hier onze kleurencollectie: kleurencollectie-2019-2020

– Kozijnen met 45graden verstek of met Hout Verbinding Look

– Kozijnen met dubbel glas of met triple glas

– Een ventilatierooster in uw kozijnen

Kunststof voordeuren en achterdeuren

 

Onze Zendow kunststof deuren zien er prachtig uit, bieden een uitstekende isolatie en kunt u eventueel naar eigen wens ontwerpen.

De kleur van uw kunststof deur bepaalt het uitzicht van uw woning, voor heel lange tijd. Wij bieden natuurlijke kleuren die tijdloos zijn en blijven passen bij elke bouwstijl.

Waarom kiezen voor een kunststof deur?

  • Super isolerende deuren
  • Meer comfort
  • Sluit inbrekers buiten
  • Onderhoudsvriendelijk

Kunststof schuifpuien

 

Wat is belangrijk in uw woning? In de zomer geniet u graag van verfrissende koelte en in de winter van knusse warmte. Terwijl u toch mooi uw uitzicht bewaart over uw tuin, de natuur en de kleur van buiten. Zo beleeft u nog meer plezier aan uw ruimte. Een ruimte waarin het comfortabel leven is. Vandaag en morgen.

De schuifpuien van StarKozijn Katwijk komen aan al deze wensen tegemoet. Hun mooie stijl en technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier vergroten!

Uw comfort staat centraal als u voor Monorail kiest:

Het is vooral kiezen voor het licht, de ruimte en de temperatuur waar u zich het meest comfortabel bij voelt. Zowel in de winter als in de zomer.

Met een schuifpui wordt uw tuin het verlengde van uw huis.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom gerust eens langs in onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan.