Albo binnendeuren…open voor sfeer!

Stap binnen in een wereld waar ook uw favoriete sfeer tot leven komt!

 

Bij Albo Deuren maken ze binnendeuren met passie voor interieur, uw interieur. Binnendeuren van Hout of Staal en voor verschillende stijlen. Modern, Industrieel, Landelijk of Tijdloos, bij Albo Deuren vind u altijd iets wat bij u past. Zo niet, dan toch! Ze maken het gewoon voor u. Maak een afspraak in onze showroom en laten we samen kijken wat uw binnendeur wordt.

 

Overzicht landelijke deuren

 

Overzicht moderne deuren

 

Overzicht industriële deuren

 

Overzicht tijdloze deuren

 

 

Albo Woodlike binnendeuren

Eikenhout in zijn zuiverste vorm

 

Ruw geborsteld eiken fineer, spaangevuld en afgelakt met een Matte Natuurlak. 3-zijdig afgewerkt met (naturel) eiken kantlatten. Leverbaar in standaard deurmaten en maatwerk tot 3000mm hoog en 1300mm breed. De deuren zijn in 2 kleuren verkrijgbaar: Natural Oak en Grey Oak.

 

 

Steelit stalen kozijnen en deuren

Als het slank en industrieel moet zijn kies je voor staal!

 

Gemonteerd in een stalen kozijn, inclusief gemonteerd gelaagd blank veiligheidsglas, slot en deurbeslag. Leverbaar in verschillende standaard afmetingen. Optioneel leverbaar in wit staal en/of inclusief Melkglas en Kathedraalglas.

 

Overzicht stalen deuren en kozijnen

 

 

Deurbeslag

Chic glimmend chroom, RVS of mat zwart? Uw deur verdient een finishing touch.

 

Overzicht deurbeslag

 

 

Overzicht sfeerfoto’s

Laat u inspireren

 

Wilt u de Albo deuren in onze showroom komen bekijken? Wij adviseren u om contact op te nemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen reserveren. Wij heten u hartelijk welkom!