Weekamp buitendeuren

 

Toon uw identiteit met uw voordeur. Een voordeur bepaalt voor een groot deel de identiteit van de gevel. Daarom bieden de modellen van Weekamp een balans tussen een uitgesproken karakter en een tijdloze detaillering. Ze besteden niet alleen aandacht aan de buitenzijde van een voordeur maar ook aan de binnenzijde.

 

U heeft bij Weekamp een keuze uit veel verschillende soorten stijlen en uitvoeringen voordeuren. Onder andere de klassieke deuren. Denk bij klassieke deuren aan een voordeur met een sierrooster. De deuren met rooster zijn voorzien van een draairaam. Hierdoor kan eenvoudig en met een veilig gevoel frisse lucht binnen worden gelaten.

Iets heel anders is de duetdeur. Weekamp is specialist in het maken van gedeelde deuren. Bij de duetdeur wordt een speciale duodeursluiting geleverd die bestaat uit één driepuntsslot in de onderdeur en één in de bovendeur. De bovendeur kan dan afzonderlijk van de onderdeur geopend worden. Ideaal voor de ventilatie.

De dueldeuren kunnen ook prima als achterdeur gebruikt worden.

 

Kortom; een woonstijl wordt voor een deel bepaald door de vormgeving, maar vooral ook door de keuze van het materiaal. Daardoor passen houten deuren zo goed in moderne woningen. De natuurlijke uitstraling en het warme gevoel maken van een huis een ”thuis”.

 

Hieronder kunt u alvast een indruk maken van de Weekamp voordeuren door op de afbeelding te klikken. Liever de deuren in het echt bekijken? Kom dan naar onze showroom. Wij hebben diverse voordeuren voor u geselecteerd!